en-USru-RUbr-FRde-DEit-ITnb-NOar-LYtr-TR

Våre team av sertifiserte skipsinspektører og yachtinspektører er tilgjengelig døgnet rundt for å gi assistanse og utføre inspeksjoner av et bredt utvalg sjøgående fartøy på stedet. Kommersielle fartøy, slepebåter og forsyningsskip er blant båttypene vi kan inspisere, både ved kai, i åpent hav og/eller i det landet kunden ber om:

 Inspeksjoner av skipsskrog og maskineri:
Disse inspeksjonstypene utføres vanligvis på vegne av P&I-klubber, forsikringsagenter, for klassesertifiseringsformål, tilstandsvurdering & forberedelse for vetting, reparasjoner, budsjettering og dokkingkrav.

Inspeksjoner ved skade & ulykker:
Hovedsakelig utført ved etterforskning, identifisering og kvantifisering av skader. Havariundersøkelser foretas også, hovedsakelig på vegne av forsikringsselskaper.

Tankinspeksjoner:
Hovedsakelig utført  for strukturell integritet og renhold av tanker, ballasttanker og hulrom, inkludert tilkoblede rørledninger.

Inspeksjoner under/utenfor utleie:
Disse inspeksjonene bestilles av chartrere før eller ved fullførelse av chartring. De ønsker å finne ut om fartøy som er utleid eller skal utleies har strukturelle skader,  samt undersøke den generelle tilstanden på tanker/lasterom og kapasitet for bunkring av drivstoff.

Inspeksjon av fartøy før kjøp:
En omfattende inspeksjon som er ment å dekke fartøyets skrog, tanker/lasterom, maskineri & utstyr, hulrom og boligkvarter.

Undersøkelser av lasting, surring og sikring, inkludert tunge last:
Foretas for å verifisere lasteprosedyrer, inkludert kvantitet, surring og sikring av last for å minimere skader under lasting og transport.

Undersøkelser av tørrtransport og kjøleskip:
Oceanus Marine tilbyr sine kunder, inkludert rederier, forsikringsagenter og fraktselskaper, et utvalg containerrelaterte undersøkelser. Disse inkluderer strukturell integritet, inspeksjon av reparasjoner, inspeksjon før avreise,  driftsinspeksjon og inspeksjon av polstring og forsegling.

Forflytning av oppjekkbare fartøy og oljerigger
Vårt team av sertifiserte inspektører kan føre tilsyn med flytting av oljerigger og drilleutstyr hvor som helst i verden og på kort varsel. Slikt tilsyn innebærer logistikkplanlegging, lasting & transportprosedyrer, godkjenning av tauing, inspeksjon av rigg, tilstand og stabilitet samt undersøkelser ved sikkerhetssertifisering.

Undersøkelser ved bunkring:
Utføres for å sikre kvantitet og kvalitet på marint drivstoff og gassolje lastet ved kai eller offshore ombord på havgående fartøy.

 Test og sertifisering av slanger for lastoljer, løfteanordninger og landgang:
Slike sertifiseringsinspeksjoner utføres i henhold til internasjonale standarder/normer for å sikre at de er egnet for bruk.

Medisinskap & sertifisering:
Inspeksjon av medisinskap i henhold til forskrifter og påfyll av medisiner ved behov.

Vetting-inspeksjon:
Vi tilbyr vetting-inspeksjon ombord oljetankere og lektere i henhold til internasjonale forskrifter og OCIMF.

Inspeksjoner i forbindelse med førregistrering, lastelinje og tonnasje:
Slike inspeksjoner foretas for å fastslå målinger av tonnasje, inspeksjonsrapporter, lovpålagte sertifikater & inspeksjon av kommersielle fartøy, inkludert fiskebåter og yachter.

Oceanus Marine

Our team of highly qualified marine engineers, yacht surveyors naval architects and marine consultants has been credited to date with a number of high profile...More about Oceanus Marine
Contact

(+356) 79 422 440
Gzira Office: No 2, Apartment 1, Victory str., Gzira, GZR 1300, Malta
Skype: elio.desira
© Copyright - Oceanus Marine Ltd 2015 | Login | Web Design Malta